Kalusteiden entisöinnillä vanhasta uutta ekologisesti

Ota yhteyttä

Audio-Kaluste Oy tarjoaa kalusteiden entisöintipalvelut tarpeidesi mukaan. Kalusteiden entisöinnillä vanha huonekalusi saa uuden elämän. Olipa kyseessä antiikkihuonekalu tai perintökappale, entisöinti palauttaa kalusteet entiseen loistoonsa säilyttäen samalla niiden alkuperäisen viehätyksen.

Entisöintipalvelumme tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen lähestymistavan vanhojen kalusteiden kunnostamiseen – ympäri Suomen. Käytämme huolellisesti valittuja materiaaleja ja käsityömenetelmiä varmistaaksemme, että jokainen yksityiskohta on huomioitu ja alkuperäinen ilme säilytetty.

Ota yhteyttä ja kerro meille entisöintiprojektistasi!

Kalusteiden entisöinti on ekologinen vaihtoehto

Kalusteiden entisöinti on ekologinen valinta ja ympäristöystävällinen vaihtoehto uusien kalusteiden ostamiselle. Entisöinti mahdollistaa vanhojen kalusteiden uudelleen käyttämisen ja kierrättämisen, ja on kestävämpi vaihtoehto kuin niiden pois heittäminen ja täysin uusien kalusteiden valmistaminen.

Entisöintiprosessi sisältää usein vanhojen maalien ja lakkojen poistamisen ympäristöystävällisillä menetelmillä sekä puun korjaamisen ja uudelleen pintakäsittelyn ja verhoilun.

 

Kalusteiden entisöintitöiden lisäksi suunnittelemme ja valmistamme sekä irtokalusteita että kiintokalusteita mittatilaustyönä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja – teemme mielellämme sinulle tarjouksen!