Selkeälinjainen seinään asennettava Medi-katsomotuoli

Ota yhteyttä

Audio-Kaluste Oy suunnittelee ja valmistaa taidokkaasti korkealaatuisia katsomotuoleja. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia, julkitiloihin sopivia katsomotuolimalleja. Tutustu tällä sivulla Medi-katsomotuolin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

 

Kerromme mielellämme lisää yksittäisistä tuoleista, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Jokinen Konu Design

Jokinen Konu Design on helsinkiläinen tuote-, tila- ja huonekalumuotoiluun keskittyvä muotoilutoimisto. Jukka Jokinen ja Heikki Konu ovat kansainvälisesti palkittuja teollisia muotoilijoita, ja heillä molemmilla on muotoilun maisterintutkinto Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Heille tyypillistä on monipuolinen materiaalien hallinta aina lasista puuhun ja muihin materiaaleihin.

Medi-katsomotuoli on suunniteltu tilaa säästäväksi

Medi on selkeälinjainen seinään asennettava julkitilan tuoli. Tuolin istuin nousee ylös, mikä säästää tilaa ja helpottaa ihmisten kulkua sekä tilojen siivousta.


Puhtaan graafisen muotokielensä ansiosta Medi-katsomotuoli luo odotustilaan selkeyttä ja harmoniaa.

 

Tämän katsomotuolin tyyli ja materiaalit ovat helposti muokattavissa tilan mukaan. Sen voi valita eri väreissä verhoiltuna tai ilman. Tuoli on saatavissa myös käsinojattomana versiona.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää Medi-katsomotuolista tai muista tuolimalleistamme. Autamme sinua mielellämme käyttötarkoitukseesi parhaimman tuolimallin valinnassa.

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme jokaista asiakastamme mahdollisimman nopealla aikataululla.