Nykyaikainen ja käytännöllinen Relax-katsomoistuin

Ota yhteyttä

Audio-Kaluste Oy suunnittelee ja valmistaa nykyaikaisia ja käytännöllisiä katsomoistuimia. Laajasta valikoimastamme löydät mitä erilaisimpia katsomotuolimalleja. Tällä sivulla kerromme Relax-katsomoistuimen ominaisuuksista.

 

Mikäli haluat lisätietoja yksittäisistä istuimista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Relax-katsomoistuimessa on fiksusti integroitu äänetön kirjoitustaso

Tarvitsetko uusia katsomoistuimia? Nykyaikaisessa Relax-katsomoistuimessa on fiksusti integroitu äänetön kirjoitustaso. Istuimen verhoilu- ja puuosat ovat muokattavissa. Samoin korkeutta ja leveyttä sekä käsinojia voit helposti säätää toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Istuimen "keskeltä keskelle" -mitta on 500–600 mm.

 

Koska Relax-katsomoistuimen metalliosat löytyvät kaikissa RAL-sävyissä ja verhoiluosat ovat muokattavissa, saat katsomoon mieluisen värimaailman. Värivalinnoilla voit helposti lisätä katsomoon haluttua tunnelmaa.

 

Istuimen kääntömekanismi on melkein kokonaan äänetön ja kirjoitustasot ovat saatavilla eteen kääntyvällä mekanismilla. Nämä ominaisuudet tekevät tästä istuimesta erittäin toimivan.

Ota meihin yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua. Referenssimme kertovat monipuolisesta osaamisestamme ja laajasta asiakaskunnastamme, johon toivotamme myös sinut tervetulleeksi!

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.