Katsomotuolit ja teatterin istuimet Espoossa ja Karkkilassa

Valmistamme kohteen mukaan räätälöidyt laadukkaat katsomotuolit ja teatterin istuimet julkisiin tiloihin Karkkilassa. Palveluumme kuuluu myös suunnittelu ja yhteistoiminta arkkitehtien kanssa, olipa kyseessä kiintokalusteet, irtokalusteet, katsomotuolit tai teatterin istuimet. Audio-Kaluste Oy on vuonna 1992 perustettu kotimainen yritys ja omaamme pitkän ja monipuolisen kokemuksen alalta. Olemme toteuttaneet lähes 500 salihanketta Suomessa ja ulkomailla. Hankkeiden määrä ja arvovaltaiset kohteet kertovat omasta puolestaan yrityksemme osaamisesta ja ammattitaidosta. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä.

 

Käytettävissä olevan tilan tehokas käyttö, käyttömukavuus, korkea rakennustekninen ja esteettinen laatu sekä huollon ja siivouksen helppous ovat piirteitä, jotka haluamme sisällyttää jokaiseen hankkeeseen. Kokemuksemme, ammattitaitomme ja määrätietoisen tuotekehitystyömme ansiosta kykenemme tuomaan halutut piirteet kaikkiin salihankkeisiin. Olemme myös toteuttaneet huomattavan määrän kulttuurihistoriallisesti arvokkaita restaurointihankkeita yhteistyössä Museoviraston kanssa. Näissä on restauroitu muun muassa teatteri- ja katsomoistuimia sekä auditorioita. Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia katsomotuolimalleja moneen erilaiseen salihankkeeseen. Istuinmallimme vaativat suljettuina minimaalisesti tilaa syvyyssuunnassa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rivien välisille kulkureiteille jää enemmän tilaa. Saavutettu väljyys mahdollistaa samalla muiden rakenteiden suunnittelulle vapaammat lähtökohdat.

 

Suunnittelemiamme ja valmistamiamme irtokalusteita kuvaa klassinen tyylikkyys ja ajattomuus. Tästä syystä ne soveltuvat hyvin erilaisiin tiloihin. Kun valitset klassiset irtokalusteet, voit olla varma, että niiden kauneus kestää vuodesta toiseen ja jopa sukupolvelta toiselle. Meiltä voit tilata sekä yksittäisiä irtokalusteita että suuremman tuotantoerän. Panostamme kotimaisuuteen ja korkeaan laatuun. Valmistamme kaikki korkealaatuiset ja täysin kotimaiset kalusteemme asiakaslähtöisesti.