Kotimaisesti valmistetut, räätälöidyt urheilukatsomon penkit

Ota yhteyttä

Kun tarvitset urheilukatsomon penkkejä, käänny suomalaisen Audio-Kaluste Oy:n puoleen. Meiltä löydät laajan valikoiman rautaisella ammattitaidolla suunniteltuja katsomotuolimalleja. Hoidamme kaiken aina kalusteiden suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen asti. 

Blues on hyvä valinta urheiluareenoille

Blues-penkit sopivat erinomaisesti urheiluareenoille, sillä ne mahtuvat pieneenkin tilaan ja ne voidaan varustaa myös lämpöistuimilla. Penkkien korkeus ja leveys sekä käsinojat ovat säädettävissä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Penkkien verhoilu- ja puuosat ovat myös muokattavissa.

 

Penkkien "keskeltä keskelle" -mitta on 400–600 mm. Metalliosat löytyvät kaikissa RAL-sävyissä. Blues-penkkien korkeasta laadusta kertoo myös se, että istuimen kääntömekanismi on melkein kokonaan äänetön.

Panosta kotimaiseen laatuun

Kun valitset urheilukatsomon penkkejä, panosta kotimaiseen laatuun. Urheilukatsomon penkkien täytyy kestää kovaakin kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita. Helppo puhdistaminen on myös tärkeää ottaa huomioon penkkejä valittaessa. Valmistamamme penkit täyttävät nämä kriteerit. Penkkimme ovat vankkarakenteisia, muuta ne mahtuvat myös pieneen tilaan.

 

Pitkä työkokemus ja koulutuksen tuoma ammattitaito ovat antaneet meille valmiuden sekä suunnitella että valmistaa käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa olevat kestävät katsomoistuimet niin urheilukatsomoihin kuin muihinkin julkisiin tiloihin. Meiltä saat tarvitsemasi määrän katsomoistuimia kuljetuksineen ja asennuksineen.