Sirot ja kauniit katsomotuolit

Ota yhteyttä

Audio-Kaluste Oy valmistaa siroja ja kauniita katsomotuoleja pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Olemme kehittäneet erilaisia katsomotuolimalleja vuodesta 1992 yhteistyössä muotoilijoiden ja arkkitehtien kanssa. Meille laatu ja kotimaisuus ovat erittäin tärkeitä arvoja. Referenssimme kertovat onnistuneesta ja monipuolisesta työskentelystämme vuosien varrella.

 

Tällä sivulla voit tutusta Meeno Slim -katsomotuoliin. Mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä tästä tuolimallista tai haluat keskustella lisää tuotannostamme, ota meihin yhteyttä!

Meeno Slim -katsomotuoli haluamallasi kankaalla

Onko seuraava investointikohteesi modernit katsomotuolit? Valikoimastamme löydät mieleisesi katsomotuolit hyvään hintaan.

 

Siron ja modernin Meeno Slim -katsomotuolin verhoilu- ja puuosat ovat kätevästi muokattavissa. Korkeutta ja leveyttä – samoin käsinojia – saat myös säädettyä haluamallasi tavalla. Tuolin "keskeltä keskelle" -mitta on 500–600 mm. Metalliosat löytyvät kaikissa RAL-sävyissä, joten voit vain valita suosikkisi.

 

Meeno Slim -tuoleihin saat myös toimivuutta lisäävän kirjoitustason. Istuimen kääntömekanismi on myös tässä tuolimallissa melkein kokonaan äänetön. Tästä syystä se sopii hyvin hiljaisuutta vaativiin tiloihin.