Kotimaiset katsomotuolit – tutustu tuolimalleihin

Ota yhteyttä

Vuonna 1992 perustettu kotimainen yritys Audio-Kaluste Oy suunnittelee ja valmistaa katsomotuoleja erilaisiin julkisiin tiloihin. Olemme toteuttaneet lähes 500 salihanketta Suomessa ja ulkomailla. Hankkeiden määrä ja arvovaltaiset kohteet kertovat omasta puolestaan yrityksemme osaamisesta ja ammattitaidosta.


Tällä sivulla voit tutustua katsomotuolimalleihimme. Mikäli haluat lisätietoja yksittäisistä malleista, ota meihin yhteyttä! Palvelemme sinua mielellämme.

Tämänhetkiset tuolimallimme

Tämänhetkisiin tuolimalleihimme kuuluu:

Muotoilulliset innovaatiot

Huolellisesti harkittujen muotoilullisten ratkaisujemme ansiosta kykenemme tuomaan katsomoistuinten parhaat puolet jokaiseen salihankkeeseen. Istuinmallimme vaativat suljettuina minimaalisesti tilaa syvyyssuunnassa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rivien välisille kulkureiteille jää enemmän tilaa. Saavutettu väljyys mahdollistaa samalla muiden rakenteiden suunnittelulle vapaammat lähtökohdat. Kykenemme esimerkiksi toteuttamaan jo 85 senttimetrin rivietenemällä äänettömät kiinteät työskentelytasot, jättäen rivien välille silti turvallisuusasetusten määrittelemät vapaat kulkureitit.

 

Tilaa luovat istuinmallimme ovat markkinoiden siroimpia sekä viimeistelytasoltaan korkealaatuisten irtokalusteiden tasolla. Palkkimallien harvennettu jalkaväli luo omalta osaltaan ilmavuutta, mutta takaa samalla nopean ja tehokkaan lattiapintojen puhtaanapidon.

Mallisto räätälöinnin pohjana

Mallistomme tarjoaa erinomaiset lähtökohdat hankekohtaiselle räätälöinnille, jolloin istuinten muotokieli, mitoitus, pinnoitteet ja verhoilu muokataan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Istuin- ja käsinojille, kuten myös taittuville ja kiinteille kirjoitustasoille on valittavissa useita vaihtoehtoja. Kaikki palkkimallit voidaan varustaa jalkarakenteiden kääntömekanismeilla soveltuviksi monikäyttösalien ja teleskooppiratkaisujen rakenteisiin. Räätälöitävä mallistomme mahdollistaa modernin ja hallitun lopputuloksen.

Räätälöimme katsomotuolit kohteen vaatimusten mukaan

Toteutamme kiinteitä katsomoita hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka hankkeet ja niihin toteutettavat katsomot eroavatkin toisistaan suuresti, ovat tietyt periaatteet silti yhteneviä: haluamme hyödyntää käytettävissä olevan tilan aina mahdollisimman tehokkaasti. Samoin käyttömukavuus, korkea rakenteellinen ja esteettinen laatu sekä huollon ja siivouksen helppous ovat piirteitä, jotka haluamme sisällyttää jokaiseen hankkeeseen.

 

Kokemuksemme, ammattitaitomme ja määrätietoisen tuotekehitystyömme ansiosta kykenemme tuomaan nämä halutut piirteet kaikkiin salihankkeisiin itsestäänselvyyksinä. Huolellinen pohjatyömme mahdollistaa siten sen, että voimme keskittyä asiakkaidemme kanssa tapauskohtaisen räätälöintityön hienovaraisempiin seikkoihin.

Katso referenssimme

Uusien katsomoistuinmallien kehitystyö yhdessä arkkitehtien kanssa

Työskentelemme jatkuvasti arkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa luoden uusia katsomoistuinmalleja ideoista prototyyppien kautta tuotantosarjoiksi. Meille on muodostunut kattava ymmärrys siitä, miten materiaalit, rakenteet ja valmistusmenetelmät ovat sidoksissa toisiinsa katsomoistuimien vaikeasti hallittavalla erikoisalalla. Tämä erikoisosaamisemme mahdollistaa nopeatempoisen tuotekehitystyön asiakkaidemme toiveiden mukaisten uusien tuotteiden aikaansaamiseksi.

 

Toimitamme katsomoistuimet luotettavasti avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme myös kuljetuksen ja asennukset.

Tutustu myös irtokalusteisiin

Entisöintiprojektit

Olemme toteuttaneet huomattavan määrän kulttuurihistoriallisesti arvokkaita restaurointihankkeita yhteistyössä Museoviraston kanssa. Näissä on restauroitu muun muassa teatteri- ja katsomoistuimet sekä auditoriot. Työnkohteitamme ovat olleet muun muassa:

  • Kansallisteatteri

  • Teknillisen korkeakoulun luentosalit

  • Helsingin kauppakorkeakoulun luentosalit

  • Helsingin yliopiston juhlasalit.

Kysy lisätietoja